Economii

CAR COEZIUNEA SOCIALA va ajuta sa economisiti banii dvs. Nu percepem comisioane de administrare, comisioane de analiza sau alte costuri ascunse. Banii cotizati, sunt banii dvs., integral. Mai mult, CAR COEZIUNEA SOCIALA acorda pentru banii depusi un beneficiu anual, inclusiv pe perioada de derulare a unui imprumut. 
Beneficiul acordat pentru cotizatiile depuse la CAR a evoluat pozitiv de la an la an si suntem decisi sa nu oprim aceasta evolutie pozitiva:
  • 2016 - 3,2% pe an
  • 2017 - 3,5% pe an
  • 2018 - 3,6% pe an
  • ............................
  • 2023 - 8% pe an
  • 2024 - 8,5% pe an
Este important de stiut ca sumele acordate cu titlu de beneficiu sunt nete, acestea nefiind impozitate, conform legislatiei de functionare a caselor de ajutor reciproc.
La nevoie, puteti retrage oricand sume din cotizatia dvs., fara nici un fel de penalizare sau comisioane. 
Un mecanism de economisire a banilor, chiar si atunci cand trebuie sa faceti anumite cheltuieli, pe care CAR COEZIUNEA SOCIALA l-a dezvoltat pentru dvs. si pe care vi-l recomanda, este cel aferent imprumutului garantat cu fondul social constituit.

Va adresam indemnul de a economisi sume cat mai mari, pe perioade cat mai indelungate. 
"Economia este arta de a obtine maximum din viata" si "Economia poate fi privita ca fiica prevederii, ca sora cumpatarii si ca mama libertatii" sunt doua maxime celebre pe care  CAR Coeziunea Sociala le promoveaza in randul cetatenilor de toate varstele, ajutandu-i totodata sa le aplice in viata de zi cu zi.