O noua facilitate gratuita oferita membrilor CAR COEZIUNEA SOCIALA - Serviciul de vizualizare online a situației financiare


Incepand cu februarie 2024, veti putea vizualiza de acasă si de oriunde in lume, pe Internet, cu ajutorul laptop-ului sau telefonului mobil, 24 de ore din 24, situatia dumneavoastra financiara, cu ajutorul aplicației HomeCAR.

Accesul se face :

·         Cu ajutorul aplicației dedicate din magazinele de aplicații Google sau Apple;

·         On-line prin site-ul www.homecar.ro (clic aici pentru accesare).

Datele de logare în aplicație/site :

·         Utilizator: adresa de e-mail declarată prin cererea tip inaintata catre CAR COEZIUNEA SOCIALA (Clic aici pentru descarcare).

·         Parolă: data nașterii, în format AAAALLZZ (an, luna, zi, fără spații sau alte semne între ele).

Cererea tip va fi insotita de o copie a cartii de identitate, pe care membrul CAR a scris, olograf,  textul "Conform cu originalul" si a semnat. Acestea se vor scana, numai in format PDF, si se vor  trimite/inregistra la CAR pe email, la adresa car.coeziuneasociala@gmail.com

Activarea accesului se va face în 1-2 zile lucrătoare după inregistrarea cererii la CAR. Dupa primirea raspunsului CAR la cererea dvs., pentru descarcarea aplicatiei pe telefon, dati clic pe imaginea de mai sus, apoi urmati instructiunile de instalare. In situatia in care intampinati dificultati si nu reusiti sa va setati sau sa va logati la contul dvs. online, puteti contacta consilierii nostri de serviciu, in cadrul programului de lucru cu publicul: LUNI - JOI, orele 08.00-14.00; VINERI, orele 08.00-13.00, la tel./WhatsApp 0760698672 si pe email la car.coeziuneasociala@gmail.com.

Un comentariu:

  1. Va recomandam sa urmariti si pagina de ajutor a furnizorului softului HomeCAR (https://car-coeziuneasociala.blogspot.com/p/va-recomandam-sa-urmariti-si-pagina-de.html)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt permise in scopul informarii mai rapide si reciproce a membrilor CAR, in legatura cu unele probleme de natura tehnica ce pot sa apara in procesul de logare si folosire a serviciului de vizualizare online a situatiilor financiare.