Cine suntem, statut, regulamente

Asociatia Casa de Ajutor Reciproc "Coeziunea Sociala" - o constructie financiara pentru cetateni

Asociatia Casa de Ajutor Reciproc "Coeziunea Sociala" este una dintre cele peste 2600 de case de ajutor reciproc din Romania care, prin proceduri rapide de lucru, concentreaza si directioneaza banii economisiti de la un cetatean la altul, de la o comunitate la alta, acolo unde apar necesitati urgente, accelerand astfel circulatia banilor, a marfurilor si a serviciilor, lucru benefic nu numai pentru membrii CAR ci si pentru intreaga tara. Astfel, incurajam intrajutorarea intre cetateni, intre localitati si regiuni diferite ale Romaniei - spre exemplu banii economisiti de comunitati din Banat sunt dirijati catre comunitati din Bucovina, Maramures sau catre alte provincii ale tarii, contribuind si la cresterea coeziunii sociale - un indicator la care tara noastra se afla in coada clasamentelor europene.

Deoarece credem ca fiecare cetatean ar trebui sa beneficieze, pe langa serviciile unei banci preferate, si de serviciile unei case de ajutor reciproc preferate, va invitam sa accesati cele mai bune oferte de economisire si de imprumut de pe piata financiara din Romania. Chiar daca nu suntem printre cei mai mari, suntem, cu certitudine, printre cei mai buni in domeniul serviciilor financiare.

Inscriindu-va in randurile noastre veti avea la dispozitie o veritabila banca populara. Mai mult, putem pregati un reprezentant local, din localitatea/intreprinderea/institutia dvs., care sa va ajute si sa va indrume nemijlocit atunci cand doriti sa accesati serviciile noastre. 

Va asteptam! "UNIREA FACE PUTEREA", inclusiv pe piata serviciilor financiare!

Documentele care stau la baza activitatii noastre sunt:

  • Statutul CAR Coeziunea Sociala (Se modifica numai de catre Adunarea Generala a membrilor CAR.)
  • Regulamentul intern (Se modifica/actualizeaza, periodic, prin Decizii ale Comitetului Director al CAR. Regulamentul modificat/actualizat este supus dezbaterii si aprobarii in prima Adunare Generala a membrilor CAR din an). Acest document este de uz intern si se adreseaza angajatilor si voluntarilor CAR.
  • Regulamentul activitatii financiare (Se modifica/actualizeaza, periodic, prin Decizii ale Comitetului Director al CAR. Regulamentul modificat/actualizat este supus dezbaterii si aprobarii in prima Adunare Generala a membrilor CAR din an)
  • Regulamentul Adunarilor Generale (Se modifica/actualizeaza, periodic, prin Decizii ale Comitetului Director al CAR. Regulamentul modificat/actualizat este supus dezbaterii si aprobarii in prima Adunare Generala a membrilor CAR din an)