marți, 15 mai 2018

In atentia tuturor cetatenilor interesati de serviciile noastre financiare

Stimati cetateni,

Pentru a fi mai eficienti, pentru a raspunde mai rapid la diversele cereri primite, pentru ca serviciile Asociatiei Casa de Ajutor Reciproc "Coeziunea Sociala" sa fie printre cele mai bune din tara, avem nevoie si de sprijinul cetatenilor.

Asociatia Casa de Ajutor Reciproc "Coeziunea Sociala" urmareste obiectivul de a deveni o veritabila banca populara in serviciul cetatenilor, concentrand si directionand banii economisiti de la o comunitate la alta, de la o zona geografica la alta, acolo unde apar oportunitati sau necesitati urgente, accelerand astfel circulatia banilor, a bunurilor si a serviciilor, lucru benefic nu numai pentru membrii C.A.R. ci si pentru intreaga economie nationala.

Conform Codului fiscal, cetatenii care obtin venituri din salarii, din pensii, sau cumulat (atentie, pensia trebuie sa fie mai mare de 2.000 lei, cea aflata sub acest plafon fiind scutita de impozit - deci ANAF nemaiavand ce sa mai redirectioneze) pot opta pentru virarea unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual (deci dvs. nu platiti si nu pierdeti nimic!), pentru susținerea unor organizatii nonprofit, prin completarea Formularului 230 si depunerea acestuia la registratura organului fiscal (ANAF) de domiciliu, prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau prin e-mail - pentru cei cu drept de semnatura electronica.

Acei dintre dvs. care doresc sa sustina dezvoltarea CAR COEZIUNEA SOCIALA nu trebuie sa faca altceva decat sa completeze formularul, sa-l scaneze apoi sa-l retrimita la CAR prin una dintre urmatoarele modalitati:

  1. Prin e-mail la car.coeziuneasociala@gmail.com
  2. Prin Facebook la Grupul Casa de Ajutor Reciproc "Coeziunea Sociala"
  3. Prin WhatsApp, la 0736600961.

Termenul de expediere catre CAR este 20.05.2018, iar cel de depunere directa la ANAF de domiciliu este 25 mai 2017.

Va prezentam:





"UNIREA FACE PUTEREA" si pe piata serviciilor financiare!


Va multumim anticipat!