sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Beneficiile reprezentantilor teritoriali ai CAR Coeziunea Sociala

Pentru ca deja cetatenii incep sa devina interesati si am inregistrat si primii candidati la functia de reprezentant teritorial al CAR Coeziunea Sociala, va furnizam cateva informatii cu privire la atribuirea acestei calitati de catre Comitetul Director al CAR, precum si beneficiile aferente functiei.
Pasii de urmat pentru a deveni reprezentant teritorial sunt:

  1. Inscrierea in CAR COEZIUNEA SOCIALA (clic aici pentru detalii);
  2.  Comunicarea catre sediul central al CAR a acordului dvs. de a publica datele de contact pe paginile de Internet ale localitatilor pe care doriti sa le reprezentati;
  3. Daca doriti, va putem autoriza sa postati pe paginile de Internet ale localitatilor respective diferite anunturi, articole, informatii diverse, etc. sau ne puteti recomanda alti cetateni din aceste localitati, pe care sa-i autorizam in acest sens;
  4. Trimiterea catre sediul central al CAR a unei declaratii pe propria raspundere, dupa modelul pe care vi-l prezentam aici. Dupa primirea acestui document, Comitetul Director al CAR va emite o decizie (clic aici), apoi  va informa si primariile din localitatile reprezentate despre decizia luata (pentru ca nu pot fi  mai multi reprezentanti pentru aceeasi localitate).
In afara de beneficiile specificate prin decizia de numire a dvs. ca reprezentant teritorial, la sfarsitul fiecarui an financiar se va calcula si veti primi un beneficiu de 2-2.5% din totalul cotizatiilor depuse de catre membrii CAR din zona coordonata de dvs.
Exemplu: Daca din localitatile dvs. s-au inscris in CAR un numar de 30 de membri si acestia insumeaza o cotizatie totala de 30.000 lei, reprezentantului teritorial i se plateste, la sfarsit de an fiscal, suma de 750 lei (30.000 lei X 2,5% = 750 lei). Calculele economice au la baza nu atat nr. de membri ai CAR, cat suma totala de bani pe care acestia o depun in contul CAR (cotizatiile lor). 

Va adresam indemnul de a nu ezita sa participati la acest exercitiu de solidaritate nationala si de a-i convinge pe concetateni despre importanta protectiei financiare pe care si-o pot asigura fiind membri ai CAR. Nu aveti ce pierde, iar din punct de vedere al sigurantei sumelor depuse, CAR-urile, in general, sunt cele mai sigure plasamente ale banilor. Cititi  si articolul nostru intitulat NEVOIA DE INCREDERE. Cu cat vom fi mai multi, cu atat CAR Coeziunea Sociala va fi mai performanta!

Este pacat ca noi, cetatenii cu venituri mici si mijlocii, sa imbogatim actionarii bancilor si puzderia de IFN-uri straine (institutii financiare nebancare), multe dintre ele practicand dobanzi aproape camataresti, cand putem sa ne ajutam singuri, in propria tara, ajutand in acest fel si leul - moneda noastra nationala! Recenta criza provocata de francul elvetian, celor care s-au imprumutat in aceasta moneda, ar trebui sa fie o lectie pentru toti romanii.

Pentru orice informatie sau lamurire suplimentara nu ezitati sa ne contactati! Pentru schimb de  experienta va recomandam sa luati legatura si cu primul nostru reprezentant teritorial, dl. Oproiu Gheorghe - reprezentant pentru municipiul Targu Jiu si localitatile invecinate, sau cu ceilalti reprezentanti teritoriali nominalizati pe acest site (coloana din dreapta paginii).

Pentru cei interesati, prezentam un model de fluturas publicitar pentru informarea cetatenilor (eventual prin intermediul difuzorilor postali, asistentilor sociali sau al altor angajati ai primariilor, vecinilor, prietenilor, rudelor, etc (clic aici).

Comitetul Director al CAR Coeziunea Sociala