joi, 4 iunie 2015

Gala Societatii Civile, editia 2015, va avea loc la Ateneul Roman, in data de 15 iunie, ora 19.00

Festivitatea de acordare a premiilor Galei Societatii Civile 2015

Castigatorii Galei Societatii Civile 2015 vor fi anuntati in cadrul festivitatii de acordare a premiilor, care va avea loc in data de 15 iunie, incepand cu ora 19.30, la Ateneul Roman.
Gazdele editiei a XIII-a vor fi Mircea Toma, psiholog, jurnalist, activist pentru drepturile omului, co-fondator ActiveWatch, membru al juriului la sectiunea "Apararea drepturilor individuale/ colective" si Vlad Mixich, Senior editor - HotNews, membru al juriului la sectiunea "Sanatate".

Persoanele, care doresc sa participe la festivitatea de acordare a premiilor Galei Societatii Civile 2015, pot sa confirme prezenta la eveniment prin completarea formularului dedicat disponibil pe site-ul galasocietatiicivile.ro. Pe aceasta pagina sunt disponibile toate informatiile si coordonatele necesare participarii.
In cadrul festivitatii de premiere vor fi anuntate si inmanate Premiile I pentru proiectele si programele castigatoare, in urma evaluarii realizata de membrii juriului in cadrul celor 17 sectiuni ale competitiei. Marele Premiu al Galei Societatii Civile 2015 va fi acordat unui proiect castigator al locului I din sectiunile pe domenii.

De asemenea, in seara festivitatii, vor fi anuntate proiectele si programele castigatoare ale premiilor II si III obtinute in cadrul sectiunilor competitiei.

Mai multe informatii despre proiectele inscrise in competitie regasiti aici: www.galasocietatiicivile.ro/participants
***
Gala Societatii Civile 2015, editia a XIII-a, se desfasoara sub Patronajul Reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Initiata in anul 2002, de-a lungul celor treisprezece editii ale Galei Societatii Civile au fost inscrise in competitie 1.850 de proiecte, semnate de catre organizatii non-profit, neguvernamentale, grupuri de initiativa sau persoane fizice.

Organizator
&nbsp &nbsp

Partener Principal KMG International prin Rompetrol Well Services

Sponsor fondator
   

Parteneri

Parteneri media principali

Parteneri media
   

Parteneri traditionali