vineri, 10 februarie 2017

Conform Codului fiscal, cetatenii care au obtinut venituri din salarii sau pensii in anul 2016 pot opta pentru virarea unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual catre organizatiile non profit


Dragi membri ai CAR,
Stimati cetateni,

Pentru a fi mai eficienti, pentru a raspunde mai rapid la cererile dvs., pentru ca serviciile noastre (clic aici) sa fie cele mai bune din tara, avem nevoie si de ajutorul dumneavoastra!

Asociatia Casa de Ajutor Reciproc "Coeziunea Sociala" urmareste obiectivul strategic de a deveni o veritabila banca populara in serviciul dvs., concentrand si directionand banii economisiti de la o comunitate la alta, de la o zona la alta, acolo unde apar oportunitati sau necesitati urgente, accelerand astfel circulatia banilor, a bunurilor si a serviciilor, lucru benefic nu numai pentru membrii C.A.R. ci si pentru intreaga economie nationala.
Conform Codului fiscal, cetatenii care au obtinut venituri din salarii sau pensii in anul 2016 pot opta pentru virarea unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual (deci dvs. nu platiti si nu pierdeti nimic!), pentru susținerea unor organizatii nonprofit, prin depunerea unei cereri/formular (clic aici pentru vizionarea si descarcarea formularului 230, completat cu datele CAR) direct la registratura organului fiscal (ANAF) de domiciliu, prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau prin e-mail - pentru cei cu drept de semnatura electronica.

Toti cetatenii, indiferent de domiciliu, pot ridica, completa si depune formularele  (dureaza circa un minut) chiar la Punctul Central de Lucru al CAR, situat in str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, Bucuresti sau il pot expedia prin posta, in plic obisnuit, la aceasta adresa, pana la data de 20.05.2017,  urmand ca CAR sa le centralizeze si sa le expedieze, cu borderou, la sediile ANAF de domiciliu.

Termenul de depunere la ANAF de domiciliu este 25 mai 2017. Va prezentam un formular 230 completat, ca model (clic aici). Nu uitati sa bifati, in sectiunea II, caseta 1 - daca sunteti salariat, sau caseta 2 - daca sunteti pensionar.

Va rugam sa meditati, fie si numai in treacat, la sloganul nostru - "UNIREA FACE PUTEREA!". In opinia noastra, astazi, este mai actual decat oricand!