vineri, 7 septembrie 2018

IN ATENȚIA PERSOANELOR VARSTNICE SI A INTRETINATORILOR ACESTORA

        CAR ”Coeziunea Socială” intenționează în viitorul apropiat să-și diversifice serviciile oferite membrilor săi (și celor care doresc să devină membri ai asociației), cu o serie de noi programe, astfel:

1.     Program de îngrijire la domiciliu a persoanelor care au nevoi speciale generate de vârstă sau de unele afecțiuni medicale. Acest program va include asigurarea curățeniei în locuință (săptămânal sau lunar), efectuarea aprovizionării cu alimente, medicamente  și alte bunuri nealimentare, efectuarea unor reparații curente în locuință etc.
2.     Program de preluare a îngrijirii sub toate aspectele a persoanelor vârstnice, proprietari ai unui imobil,  care nu au urmași și care, în schimbul îngrijirii primite, sunt dispuse să cedeze asociației bunul imobil, în baza unui contract cu clauză de întreținere.
Pentru inceput, programele de mai sus sunt destinate doar persoanelor varstnice domiciliate in București.
În vederea efectuării unui studiu de fezabilitate și luării unei decizii, rugăm pe cei interesați să ne contacteze la sediul nostru, telefonic la 0736 600 973,  prin poștă la adresa str. Pajurei nr. 13, București, Sector1, sau pe e-mail la  car.coeziuneasociala@gmail.com.

Comitetul Director